NOW available in...

SWEDEN

Brighton Gin epitomises the Spirit of Brighton: unusual, fun-loving, open-minded, fiercely independent and ethically conscious.

STOCKISTS & WHERE TO BUY

Bars, Restaurants & Shops

https://www.mellbygatans.se

Buy Online

-

The Brighton Gin team

Känslan av Brighton

Brighton Gin är UK’s första helt veganskt certifierade gin (åh ja, till och med limmet på etiketten och bandet runt halsen är veganska) och det görs av vårt lilla team, precis vid havet.

 Vi använder oss enbart av ingredienser med högsta kvalité, där allt är handgjort. Allt från att skala limen till att försegla flaskan med vax. Ginen är perfekt som en klassisk G&T och den är underbar i en cocktail. Den här premium ginen kan avnjutas av gin-aficionados och den nyinvigda ginälskaren.

 Vårt mål är att förmedla känslan av Brighton till resten av världen! Vi vill sprida vår gin och våra värderingar. Vi tror, med hela våra hjärtan, att vi kan bygga ett etiskt, globalt varumärke som har en positiv inverkan på vårt samhälle, där hållbarhet ligger i fokus.

 Vi kommer alltid att ta det miljövänliga valet, medan vi fortsätter att skapa vår prisbelönta gin som vi är väldigt stolta över. Den här resan kanske började runt köksbordet, men vi har fantastiska vänner runt om hela världen och vi är beslutna om att dela Brighon Gin med dem alla!

Trade Enquiries

DISTRIBUTOR

Triplus Vinhandel

CONTACT

Sebastian Bhiladvala, Triplus Vinhandel
info@triplusvin.se
+46 (0)735 34 92 62


Free UK Shipping Over £50
Award-Winning Craft Gin
Secure Payments
Basket cart 0
Thank you - Please check your inbox for a confirmation email from Brighton Gin and click the link to confirm subscription. Your Discount code will then be sent to your email address.
BOOK NOW BOOK NOW