NOW available in...

THE NETHERLANDS

Brighton Gin epitomises the Spirit of Brighton:unusual, fun-loving, open-minded, fiercely independent and ethically conscious.

STOCKISTS & WHERE TO BUY

The Brighton Gin team

De Spirit van Brighton

Brighton Gin is de eerste Vegan gecertificeerde gin van het VK (ja, zelfs de lijm op de etiketten en het lint aan de nek zijn veganistisch) en het is gemaakt door ons kleine team, aan de kust.

We gebruiken ingrediënten van de hoogste kwaliteit, alles wordt met de hand gedaan, van het schillen van de limoenen tot het waxen van de flessen. Perfect als klassieke G&T en fantastisch in een cocktail, deze premium gin kan worden genoten door zowel liefhebbers als casual drinkers.

Onze missie is om de Spirit of Brighton de wereld in te brengen! We willen onze gin en onze ethiek delen. We zijn ervan overtuigd dat we een ethisch, wereldwijd merk kunnen bouwen dat een positieve impact heeft op de gemeenschap en waarbij duurzaamheid centraal staat.

We maken altijd de groenere keuze terwijl we een meermaals bekroonde gin creëren en we zijn daar erg trots op. We zijn begonnen aan de keukentafel, maar we hebben fantastische vrienden over de hele wereld en we zijn vastbesloten om Brighton Gin met ze te delen!

Trade Enquiries

DISTRIBUTOR

Anker Amsterdam

BRAND AMBASSADOR

Nick Mosley
nl@brightongin.com

+31 (0)6 36 53 03 39

Free UK Shipping Over £50
Award-Winning Craft Gin
Secure Payments
Basket cart 0
Thank you - Please check your inbox for a confirmation email from Brighton Gin and click the link to confirm subscription. Your Discount code will then be sent to your email address.
BOOK NOW BOOK NOW